Időtálló, biztonságos és jól jövedelmező ingatlan befektetést keres?

A Madarász Házak ingatlanaiban minden adott egy remek hosszú távú befektetéshez. A projekt során mi felügyeljük és végezzük a legfőbb feladatokat a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig, így folyamatos jelenlétünk a garancia a minőségre.

Értékálló és biztonságos befektetés

A hosszú távon folyamatosan bérbe adható ingatlan alapfeltétele a kedvező helyszín, a minőségi kivitelezés és a költséghatékony fenntartás. A Madarász Házak esetében mindegyik alappillér adott: az ingatlan tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető, a belváros akár gyalog is gyorsan elérhető, a lakások kialakítása pedig maximálisan megfelel a bérlői elvárásoknak, sőt több esetben túl is szárnyalja azt (jó példa erre a hangszigetelt válaszfal és a központi mosókonyha is).

Magas hozam

A Madarász Házak lakásainak bérbe adásával kiemelkedő hozamot érhet el más befektetési formákhoz vagy akár más lakóparki befektetésekhez viszonyítva. A piaci bérbeadási és üzemeltetési lehetőségeket alapul véve, akár évi 10% hozamot is realizálhat. Lakásainkhoz hozamszámításokat végeztünk, melyekről érdeklődés esetén szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást.

Problémamentes bérbeadás

Az ingatlanpiaci tendenciák szerint az albérletek iránti kereslet folyamatos növekedése, valamint a lakások minősége és kiváló adottságai biztosítékot jelentenek a bérbeadásra. Az ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével és karbantartásával kapcsolatos feladatokat mind ellátjuk, így Önnek nincs más dolga, mint élveznie a jövedelmező lakásbefektetésének hasznait!